Wilfred Genee: ‘Ik ben zelfs ‘s nachts lastiggevallen na racisme-rel’

Wilfred Genee wordt sinds de racisme-rel van afgelopen zomer nog steeds lastiggevallen.”Wat ik zo raar vind: je kan ook in een appgroep ‘gezogen’ worden. Mensen hebben mijn telefoonnummer online gezet, dus ik word heel vaak in van die gekke appgroepen gezet. Dat ik denk: waar zit ik nou weer in?”, vertelt hij tijdens zijn radio-uitzending.

Een nieuw nummer nemen lost helaas weinig op, vreest Genee. “Dat is binnen de kortste keren ook weer bekend. Het heeft geen enkel nut, zoek het uit. Ik heb inmiddels 58 stalkers in mijn telefoon staan. Heel veel van die gasten bellen ook met nummerherkenning, dan staat er ‘Stalker 21’. O, kan je ook nummers blokkeren? Echt waar? Dan ga ik dat straks eens even doen!”

Soms neemt Wilfred de telefoontjes nog wel eens op. “Ik krijg ze dan aan de lijn: ‘Hey, Geneetje!!’ Middenin de nacht ook. Dan heb ik hem altijd uitstaan, en zie ik dat er ook weer vier of vijf stalkers gebeld hebben.” Eind juni jongstleden lag zelfs zijn woonadres op straat. “Ik kreeg een kaartje thuis van een man ‘of de echte Judas nu wilde opstaan’. Het kaartje was naar mijn huis toegestuurd en hadden mijn kinderen ook uit de brievenbus kunnen halen. Het was anoniem. Als je dit doet, zet dan even je naam erbij. Dan kan ik je terugbellen en kunnen we er even over praten.”

The post Wilfred Genee: ‘Ik ben zelfs ‘s nachts lastiggevallen na racisme-rel’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

‘Lionel Messi trekt naar Manchester City en tekent voor tien jaar’

De kans bestaat nog altijd dat Lionel Messi gaat vertrekken bij zijn Barcelona. Manchester City is één van de clubs die hem wil en kan betalen en hebben naar verluidt al een heel plan voor hem uitgestippeld. Het zou gaan om een strategie voor de komende tien jaar.

City-manager Pep Guardiola heeft uitgesproken dat Messi in Barcelona moet blijven spelen en we hebben kunnen lezen dat de club géén bod zou willen uitbrengen. Maar volgens de Daily Mail is dat helemaal niet waar. Manchester City denkt middels de City Football Group (CFG) een fantastische samenwerking tot stand te kunnen brengen.

Het plan is om Messi een meerjarig contract te laten ondertekenen bij City, waar hij opnieuw onder Guardiola kan spelen. Dankzij commerciële deals denkt de Engelse topclub daar een mooie slag mee te kunnen slaan. Op termijn is het dan de bedoeling om hem onder te brengen bij andere clubs uit de CFG.

New York City FC ligt het meest voor de hand voor Messi. In totaal heeft de CFG tien clubs onder zich, met ook opties in bijvoorbeeld China, Japan en Australië. Na zijn carrière zou men Messi in een rol van ambassadeur willen behouden.

The post ‘Lionel Messi trekt naar Manchester City en tekent voor tien jaar’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.
Het laatste voetbalnieuws vind je op Voetbal4u.com en Voetbaltransfers. Grappige voetbalnieuwtjes vind je op Grappig Voetbalnieuws. Live streamings vind je op BEVoetbalnieuwsRSS. Alles over Oranje vind je op OranjeRSS, en een weddenschap doen op je cluppie doe je via Gratis wedden op voetbal.

LIKE EN WIN EEN THUISSHIRT!!