Veronica Inside in paniek om situatie rondom Jan Boskamp

Het gaat niet goed met Jan Boskamp. De analist heeft tekenen van corona en is dan ook getest hierop. Vandaag hoort hij hiervan de uitslag. De vaste tafelgast ontbrak voor de tweede maandag op rij in de studio van Veronica Inside.

Boskamp kampt met hoge koorts en is inmiddels getest op corona. “Hij is er vandaag helaas niet bij”, opende Genee. “Nee, maar daar maken we geen grappen over”, antwoordde Derksen. “We hopen dat hij snel herstelt, namens ons allemaal, van harte beterschap”, voegde de presentator toe.

Van der Gijp reageerde later in de talkshow: “We moeten het misschien nog even over Jan hebben, Johan. Jij zei dat er niet bij, maar Jan heeft hoge koorts hè.” Derksen: “Jan heeft de verschijnselen van corona. Hij heeft de test gedaan, dat hoort hij morgen (dinsdag, red.) pas. Maar hij had vanavond weer hoge koorts. En Jan zit natuurlijk in een risicogroep, hij moet echt uitkijken.”

The post Veronica Inside in paniek om situatie rondom Jan Boskamp appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Zlatan boos op EA Sports: ‘Let’s investigate’

Zlatan Ibrahimovic is boos op FIFA ontwikkelaar EA Sports. Ze zouden namelijk zonder zijn toestemming zijn gezicht en naam hebben gebruikt.

‘Wie heeft FIFA EA Sports toestemming gegeven om mijn naam en gezicht te gebruiken?’, vraagt de spits zich hardop af. ‘FIFPro? Voor zover ik weet ben ik geen lid van FIFPro en als dat wel zo is, is dat gebeurd zonder dat ik hiervan op de hoogte was. Ik weet zeker dat ik FIFA of FIFpro nooit heb toegestaan mij te gebruiken om geld te verdienen.’

In een aanvullende tweet schrijft hij: ‘Iemand heeft al die jaren winst gemaakt met mijn naam en gezicht zonder dat er een overeenkomst was. Tijd om dit te onderzoeken.’

The post Zlatan boos op EA Sports: ‘Let’s investigate’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.
Het laatste voetbalnieuws vind je op Voetbal4u.com en Voetbaltransfers. Grappige voetbalnieuwtjes vind je op Grappig Voetbalnieuws. Live streamings vind je op BEVoetbalnieuwsRSS. Alles over Oranje vind je op OranjeRSS, en een weddenschap doen op je cluppie doe je via Gratis wedden op voetbal.

LIKE EN WIN EEN THUISSHIRT!!