PSV stelt een ultimatum voor misselijke daad

Een shirt van PSV dat als eerbetoon was opgehangen voor de recent overleden Harry van Raaij is gestolen. Dat weet de Telegraaf te melden.

“De Brabantse club doet op Facebook een beroep op de dief om zich te melden. Het shirt zou afgelopen maandag rond negen uur ’s avonds zijn ontvreemd”, zo klinkt het. “PSV heeft beelden in bezit van de diefstal van het shirt. De club meldt dat de dader tot woensdag 9 december heeft om zich te melden. Doet die dat niet, dan zal PSV camerabeelden verspreiden van de ’trieste en respectloze daad.’”

Het tricot hing bij een herdenkingsplek voor de legendarische oud-voorzitter. Daar liggen bloemen en hangen er vlaggen en sjaals. Van Raaij overleed op 16 november op 84-jarige leeftijd. Van 1996 tot en met 2004 stond Van Raaij aan het roer in Eindhoven.

The post PSV stelt een ultimatum voor misselijke daad appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Robin van Persie doet mee aan Maradona-challenge (VIDEO)

The post Robin van Persie doet mee aan Maradona-challenge (VIDEO) appeared first on Voetbalsnafu.nl.
Het laatste voetbalnieuws vind je op Voetbal4u.com en Voetbaltransfers. Grappige voetbalnieuwtjes vind je op Grappig Voetbalnieuws. Live streamings vind je op BEVoetbalnieuwsRSS. Alles over Oranje vind je op OranjeRSS, en een weddenschap doen op je cluppie doe je via Gratis wedden op voetbal.
Headlines van vandaag
  • Er zijn vandaag nog geen berichten geplaatst

LIKE EN WIN EEN THUISSHIRT!!