Moeizame zege SC Cambuur, NAC mist Van Hooijdonk

SC Cambuur is de nieuwe koploper van de Eerste Divisie. De ploeg van Henk de Jong won na de toppers tegen Almere City FC en De Graafschap vrijdagavond ook van laagvlieger FC Den Bosch, al maakte de Brabantse ploeg het de Leeuwarders moeilijker dan de concurrentie dat recentelijk deed (3-1). NAC Breda miste op bezoek bij TOP Oss clubtopscorer Sydney van Hooijdonk node: 0-0.  

‘Ajax krijgt Oranje-international zo in de schoot geworpen’

Dat Ajax interesse heeft in Patrick van Aanholt is al langer bekend maar vanuit Engeland komen nu de berichten door dat zijn club Crystal Palace hem deze winter ook graag van de hand wil doen.

Van Aanholt is bij de Premier League-club in het bezit van een aflopend contract. Voor zover bekend zijn er nog onderhandelingen gaande over verlenging van zijn contract, maar volgens Britse media drukt hij met 55.000 pond per week behoorlijk op de financiële huishouding voor een speler die niet langer zeker is van een basisplaats.

Van Aanholt speelt al jaren voor Palace, maar de laatste tijd gaat het een stuk moeizamer. De clubleiding zou naar verluidt overwegen om verlenging uit het hoofd te zetten en te cashen nu het nog kan. Dat zou betekenen dat Ajax al in januari kan toeslaan, mits het daarvoor de financiële middelen heeft. Dat hangt deels van Tagliafico af.

The post ‘Ajax krijgt Oranje-international zo in de schoot geworpen’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.
Het laatste voetbalnieuws vind je op Voetbal4u.com en Voetbaltransfers. Grappige voetbalnieuwtjes vind je op Grappig Voetbalnieuws. Live streamings vind je op BEVoetbalnieuwsRSS. Alles over Oranje vind je op OranjeRSS, en een weddenschap doen op je cluppie doe je via Gratis wedden op voetbal.
Headlines van vandaag
  • Er zijn vandaag nog geen berichten geplaatst

LIKE EN WIN EEN THUISSHIRT!!