‘Ajax krijgt Oranje-international zo in de schoot geworpen’

Dat Ajax interesse heeft in Patrick van Aanholt is al langer bekend maar vanuit Engeland komen nu de berichten door dat zijn club Crystal Palace hem deze winter ook graag van de hand wil doen.

Van Aanholt is bij de Premier League-club in het bezit van een aflopend contract. Voor zover bekend zijn er nog onderhandelingen gaande over verlenging van zijn contract, maar volgens Britse media drukt hij met 55.000 pond per week behoorlijk op de financiële huishouding voor een speler die niet langer zeker is van een basisplaats.

Van Aanholt speelt al jaren voor Palace, maar de laatste tijd gaat het een stuk moeizamer. De clubleiding zou naar verluidt overwegen om verlenging uit het hoofd te zetten en te cashen nu het nog kan. Dat zou betekenen dat Ajax al in januari kan toeslaan, mits het daarvoor de financiële middelen heeft. Dat hangt deels van Tagliafico af.

The post ‘Ajax krijgt Oranje-international zo in de schoot geworpen’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

FC Barcelona vier maanden zonder Gerard Pique

FC Barcelona moet het de komende drie á vier maanden doen zonder Gerard Pique. De verdediger heeft besloten om zich niet te laten opereren aan zijn knie en hoopt op een conservatieve manier te herstellen.

Dat schrijft Cadena COPE over de blessure van Piqué. Normaliter staat er voor zijn knieblessure een operatie, waarmee de kwetsuur wordt verholpen. In dat geval moet er rekening worden gehouden met een hersteltijd van zo’n zes tot acht maanden, zoals eerder AS ook schreef. Dat zou betekenen dat het seizoen, inclusief EK 2021, direct ten einde is voor Piqué.

Omdat hij in februari al 34 wordt, wil Piqué het risico niet meer lopen dat hij niet helemaal meer zal revalideren van de zware operatie. Dat zijn knie mogelijk niet helemaal meer optimaal hersteld zonder operatie, neemt hij gezien zijn leeftijd op de koop toe. Hoewel zijn arts Dr. Ramon Cugat heeft geadviseerd toch te opereren, wijkt hij – met toestemming van FC Barcelona – van dat advies af.

The post FC Barcelona vier maanden zonder Gerard Pique appeared first on Voetbalsnafu.nl.
Het laatste voetbalnieuws vind je op Voetbal4u.com en Voetbaltransfers. Grappige voetbalnieuwtjes vind je op Grappig Voetbalnieuws. Live streamings vind je op BEVoetbalnieuwsRSS. Alles over Oranje vind je op OranjeRSS, en een weddenschap doen op je cluppie doe je via Gratis wedden op voetbal.

LIKE EN WIN EEN THUISSHIRT!!